divendres, 3 de maig del 2013

LA BELLESA DE LA VIDA...


Precioses imatges! Quina diferència de com parim les dones aquí... Esperar, compartir, mirar-se, acompanyar, intimitat, joia, acariciar-se, il.lusionar-se, emocionar-se, rebre, donar...


12 comentaris:

  1. Impressionant!, se m'han posat els péls de punta, quina emoció!.M'ha impressionat la paciència, l'espera i l'emoció compartida amb la parella i fills. M'ha recorda't a Mujeres que corren tras los lobos...Gràcies per compartir-lo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest estar... quan cal, quan convé. Aquest esperar plegats, amb calma, suport. Aquest tot!

      Elimina
  2. Que maco!!! Emocionant del tot... a mi em feia patir que el nen gran no s'hi posés massa aviat i prengués espai, però no, tot perfecte.

    ResponElimina
  3. Molt entranyable tot plegat, però penso que s'ha de ser d'una fusta especial, per viure aquest moment tan íntim, d'una manera tan familiar...Diria que no tothom està preparat!
    Petonets Judit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó Roser. Cal una educació i un nivell maduratiu molt intens. Suposo que la feina d'ella, l'experiència en portar nens i nenes al món, també donen aquesta seguretat.

      Elimina
  4. És impressionant aquest vídeo, Judit! Una manera ben diferent ve viure el part tal i com estem acostumats. Gràcies per haver-nos-el oferit!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. X ser pares cal tenir vocació i ser valents, molts no la tenim...

    Ptons...

    ResponElimina
  6. Brutalment bonic. Molt recomanable, llàstima que ací retallem en sanitat pública.

    ResponElimina