dimarts, 26 d’agost del 2014

PRACTICANT TAI-TXI...






Se m'acaben les vacances... Però no em sap greu, ha estat un estiu ben aprofitat. Una vegada més he gaudit d'allò que tinc a l'abast de la mà i he aprofitat per a descansar de rellotges i horaris i m'he dedicat a fer allò que m'agrada més del món, anar a deshora!

Aquest any he recuperat la pràctica del Tai-txi i he aprofitat per a millorar tècnica. A mi, que sóc inquieta de mena, em va molt bé poder fer aquest tipus de meditació en moviment, tant a nivell físic com mental. El Tai-txi és també una art marcial (encara que no ho sembli) per això treballa aspectes com l'equilibri, la concentració, la força, el repartiment del pes, la coordinació o l'harmonia en el flux de moviment. El fet de poder-lo practicar en grup però a la vegada en silenci el fa doblement atractiu!!!


dimarts, 12 d’agost del 2014

PER QUÈ?


Les persones que tenim jovent a casa tenim por de les drogues. Són fàcils d'aconseguir, són relativament barates i en principi resulten atractives. Res més enganyador. Només són la porta cap a l'infern!

A banda d'aquest documental fet per National Geographic, us deixo uns enllaços horribles i esgarrifosos que crec que hauriem d'ensenyar als nostres  joves. Només podem ensenyar-los a dir NO, només els hi podem donar informació perquè puguin decidir escollir el camí cap a la llibertat!

Efectes de les sals de banys

Efectes de la droga Krokodril

Abans i després de les anfetamines i les metanfetamines

Últim concert d'una gran cantant...


Realment quan comencen a consumir volen tenir aquest final? Jo no ho crec... 
Per què interessa malmetre a les persones? Per què no pensin? Per què no es queixin? Per poder-los manipular? Legalitzar seria millor? Com erradicar tota aquesta porqueria? Com fer entendre que a la vida hi ha coses molt i molt boniques? Com explicar-los el valor de les petites coses de cada dia? Com fer-los veure que tot plaer necessita un esforç? Com protegir-los d'aquesta merda? I la preguna més important de totes (al menys per a mi) Què els manca per haver de recòrrer a tots aquests tipus de substàncies letals que els destrueixen a ells i a tot l'entorn familiar? 
Al món hi ha coses boniques que aporten pau i tranquil.litat, que són un camí cap al constructivisme i la felicitat, que ens fan créixer com a éssers humans. No voldria acabar el post amb un missatge negatiu i us deixo idees alternatives :)